20.1.2011

Zen ja takominen..

Ota rautalankaa, katkaise pala, tao kappale neliötangoksi, tao päät teräviksi, tämän jälkeen tao viellä kappale lenkiksi.. selvä.. nyt on valmis lenkki.. taotaan viellä tuhat kappaletta.. toistoa toiston perään.. muistan kun kysyin joskus omalta mestarilta että mitä edellytetään sepäksi tulemisella.. vastas lakonisesti että 10 000 naulaa.. tein vaan kolme, ja mietin että se on riittävästi.. paskat.. nyt nään miten se kostautuu ko en jaksanut tehdä enempää.. onneksi täällä saa takoo ja treenaa.. ja nyt on alkanut näkyy tulostaki.. vaikka työjälki on karu niin tykkään siitä... ei oo enään niin harottavia reunoja vaan karulla tavalla "kauniita" töitä... Parasta tässä on että Tervarauta osa hommansa ja ei oo viellä hermoja menettänyt.. tae ainakaan näyttänyt sitä..

Minulle on myös nimetty morsiankin.. Lokomon 60kg alasin..ja kuuma rauta on ainoa asia mistä morsiammeni tykkää.. vasaran, alasimen ja pihtien mutkatonta työskentelyä hyvän kliimaksin eteen.. Huomenna pääsenkin lähtee käymään Turussa moikkaamassa Ihanaista.. Petänkö lokomon nyt vai onko se minulle "korvaava" Ihanaisesta? Hallitsenko viellä naisen vai kohtelenko sitä kuin alasinta?

Yksi on varmaa... jään varmasti kaipaamaan kumpaakin.. sillä alasin ei lämpene niin kuin Ihanainen <3 mutta alasin on osa työtä jota haluan harjoittaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti