27.1.2011

Luova humala ja Iloinen liemi

Voi luoja, miten lievä humalan sekainen krapula voikin tuntua niin saatanalliselta pajan vienossa infernossa..  Miksi pullonhenki ei kertonut minulle, että aamulla tuntisin vapinaa, nestehukkaa, päänsärkyä ja kissan paskan makua suussa? Ei mitään kun pari tasoittavaa ja pajalle läpsyttelee Lokomonia...

Hoiperrellessani kohti pajaa, mietin samalla mitä sitä tulisi tehdä.. kesäksi pitäisi tehdä isot kasat tavaraa myyntiin.. pronssisia ja taottuja koruja, erillaisia ketjuja, hakoja, salpoja ja muuta sälää kansalle, joka siitä on valmis löysää kukkaron nyörejä..


Voisin tehdä ovenhakoja... mutta kun en tahdo tehdä semmoisia tylsiä tavanomaisia mitä saa ostettua K-raudasta vaan semmoisia missä on jotain jugendimaista jykevyyttä mutta silti tietynlaista talonpoikaishengessä tehtyjä hommia... en tiedä tajuatko mitä haen tällä?

Tahdon jämäkän näköistä mutta kaunista työtä... jatkan tämän kirjoittamista kun oon saanut jotain aikaseksi


Okei... en oo saanut paljoakaan aikaiseksi mutta on visio mitä pitää miettiä ja pohtia... se tuntuu niin hölmöltä että uskon viellä siihen..koska ainoastaan hölmöt ideat voidaan luokitella toimiviksi.. miun näkemyksen mukaan..



Humalassahan kaikki nerokkaimmat tempaukset tehdään.. kuten jhypätään maauimalan aidan yli ja juostaan vauhdillla altaaseen vaatteet päällä ja sen jälkeen juostaan uimavalvojia karkuun nauraen... tai sitten hypätään Turun Aurajokeen uimaan ja todetaan ettei tää ollutkaan niin hyvä idea..tai kuinka Tuskassa juoksin ympäri Kaisaniemeä alasti ja myöhemmin juoksin järkkäreitä karkuun.. ja onhan näitä... humalassa kaikkien estojen hävitessä voidaan todeta että mitä pienestä.. nyt on aika elää ja ottaa kunnolla vauhtia katsoen mitä se tuo tullessaan.. järki saattaa olla usein hukassa humalassa, mutta useimiten oon selvinnyt omista tempauksista ihan silkalla tuurilla..

Näin vanhiten kaipaan niitä nuoruuden sähläyksiä..koska silloin se oli jopa ymmärrettävää.. mutta nytten se katsottaisi jonkin sortin kypsymättömyyden ja lapsellisuuden elävänä esimerkkinä...

Mutta paskat sanon minä.. elämä on lyhyt kaikkineen murheineen muutenkin.. ei pidä tappaa sitä lasta sisältä vaan antaa sille valta. miten hienoa olisi jos päiväksi unohtaisimme yhteiskunnan asettamat normit ja olisimme edes päivän se naivi lapsi toisten lasten kanssa...


Nythän juttu pomppas ihan toiseen aiheeseen.. mutta jonkinlaisena yhteenvetona voin sanoa että, humalassa syntyy edelleen ne parhaat tempaukset.. oli ne sitten töitä tai sosiaallista elämää koskien.. rajoja pitää rikkoa.. kyllä sitten joskus vanhana ukkona, jos elän niiin pitkälle haluan kertoa omista tempauksistaa ja kokemuksista.. nauraa sille joka eli elämänsä toimistossa omassa oravanpyörässä..

Eiku korkki auki ja satasella seinään...etkä varmaan uskalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti